Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOSYETİK KARGALAR Star Cafe 2021
DÖRTLÜ Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
21% Spel op eigen helft 79%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 18.8
goed Schieten matig
zwak Passen slecht
uitstekend Verdedigen zwak


2e minuut.
Arcansano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcansano geeft de bal voor. Ourgios is nu in balbezit. Ourgios schiet op doel. Adak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SOSYETİK KARGALAR - Star Cafe 2021 1:0

20e minuut.
Adak trapt de bal weg. Daar is Jelec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jelec passt de bal met de wreef. Ourgios is nu in balbezit. Ourgios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gömleksiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinquetti onderschept slim de pass. Cinquetti speelt de bal door. Ourgios rent richting de bal. Ourgios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Cinquetti de bal. Cinquetti geeft de bal voor. Alemdar probeert de bal aan de voet te houden. Ourgios rent richting de bal. Ourgios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Jelec passt de bal in één keer door. Motyliński is nu in balbezit. Motyliński geeft een hoge lob. Ourgios bereikt de bal nog maar net als eerste. Ourgios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Körmükçü bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelec verovert de bal door een tackle van achteren. Jelec geeft een hoge lob. Ourgios rent richting de bal. Ourgios schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOSYETİK KARGALAR 26%, Star Cafe 2021 74%.
SOSYETİK KARGALAR - Star Cafe 2021 1:0

59e minuut.
Dorosz onderschept slim de pass. Dorosz met een sublieme pass. Motyliński speelt de bal door. Ourgios rent richting de bal. Ourgios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Arcansano rent richting de bal. Arcansano geeft een hoge lob. Tüzün probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ourgios is nu in balbezit. Ourgios haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ourgios rent richting de bal. Ourgios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOSYETİK KARGALAR - Star Cafe 2021 2:0

63e minuut.
Ourgios is nu in balbezit. Körmükçü onderschept slim de pass. Ourgios verovert de bal door een tackle van achteren. Ourgios haalt uit met een fantastische trap. Tanay probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cinquetti geeft een lange en hoge pass. Gömleksiz probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bekdemir geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ourgios krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Motyliński onderschept slim de pass. Motyliński geeft de bal voor. Klungelig pakt Tüzün de bal. Ourgios rent richting de bal. Ourgios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Okçun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinquetti onderschept slim de pass. Cinquetti speelt de bal door. Ourgios rent richting de bal. Ourgios haalt uit met een fantastische trap. Adak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOSYETİK KARGALAR - Star Cafe 2021 3:0

79e minuut.
Çağanay is nu in balbezit. Motyliński onderschept slim de pass. Motyliński passt de bal zonder na te denken. Ourgios is nu in balbezit. Ourgios haalt uit met een fantastische trap. Adak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Körmükçü rent richting de bal. Jelec is nu in balbezit. Jelec passt de bal zonder na te denken. Ourgios is nu in balbezit. Ourgios haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOSYETİK KARGALAR 15%, Star Cafe 2021 85%.
SOSYETİK KARGALAR - Star Cafe 2021 3:0