Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Star Cafe 2021 SOSYETİK KARGALAR
Normal Tactiek DÖRTLÜ
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 32.5
average Schieten good
poor Passen weak
weak Verdedigen excellent


1e minuut.
Motyliński rent richting de bal. Motyliński geeft de bal voor. Klungelig pakt Okçun de bal. Ourgios is nu in balbezit. Ourgios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cinquetti probeert de bal aan de voet te houden. Okçun rent richting de bal. Bekdemir onderschept slim de pass. Bekdemir geeft de bal voor. Ourgios krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Arcansano onderschept slim de pass. Çağanay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arcansano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dorosz met een snel genomen vrije trap. Ourgios bereikt de bal nog maar net als eerste. Ourgios haalt uit met een fantastische trap. Adak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Cinquetti rent richting de bal. Cinquetti geeft een lange en hoge pass. Tüzün probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ourgios rent richting de bal. Ourgios haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Cinquetti verovert de bal door een tackle van achteren. Cinquetti met een sublieme pass. Klungelig pakt Bekdemir de bal. Bekdemir geeft een hoge lob. Ourgios maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Arcansano is nu in balbezit. Arcansano geeft een hoge lob. Jelec met een sublieme pass. Ourgios bereikt de bal nog maar net als eerste. Ourgios draait met de bal, schiet en ... Adak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Klungelig pakt Motyliński de bal. Motyliński passt de bal in één keer door. Tanay is nu in balbezit. Ourgios onderschept slim de pass. Ourgios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Keçeciler rent richting de bal. Mara verovert de bal door een tackle van achteren. Mara geeft een lange en hoge pass. Ourgios is nu in balbezit. Ourgios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Cafe 2021 - SOSYETİK KARGALAR 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Star Cafe 2021 77%, SOSYETİK KARGALAR 23%.
Star Cafe 2021 - SOSYETİK KARGALAR 0:1

53e minuut.
Jelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelec geeft een lange en hoge pass. Tanay kopt de bal weg. Ourgios bereikt de bal nog maar net als eerste. Ourgios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Jelec geeft de bal voor. Okçun speelt de bal door. Tüzün heeft problemen om de bal te vangen. Ourgios is nu in balbezit. Ourgios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Star Cafe 2021 - SOSYETİK KARGALAR 0:2

64e minuut.
Körmükçü rent richting de bal. Jelec verovert de bal door een tackle van achteren. Jelec geeft een lange en hoge pass. Tüzün probeert de bal aan de voet te houden. Ourgios bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Cafe 2021 - SOSYETİK KARGALAR 0:3

64e minuut.
Keçeciler passt de bal met de wreef. Acemi is nu in balbezit. Ourgios onderschept slim de pass. Ourgios haalt uit met een fantastische trap. Adak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Cafe 2021 - SOSYETİK KARGALAR 0:4

66e minuut.
Çağanay verovert de bal door een tackle van achteren. Körmükçü rent richting de bal. Ourgios onderschept slim de pass. Ourgios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Cafe 2021 - SOSYETİK KARGALAR 0:5

72e minuut.
Okruta met een snelle inworp. Cinquetti is nu in balbezit. Cinquetti met een sublieme pass. Ourgios rent richting de bal. Ourgios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Inworp. Okçun met de inworp. Daar is Gömleksiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinquetti verovert de bal door een tackle van achteren. Cinquetti geeft de bal voor. Paal!

78e minuut.
Motyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Motyliński geeft de bal voor. Ourgios rent richting de bal. Ourgios haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Bekdemir geeft een lange en hoge pass. Tüzün probeert de bal aan de voet te houden. Ourgios is nu in balbezit. Ourgios haalt uit met een fantastische trap. Adak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Star Cafe 2021 - SOSYETİK KARGALAR 0:6

85e minuut.
Acemi geeft een lange en hoge pass. Gömleksiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gömleksiz probeert naar een medespeler te passen. Ourgios is nu in balbezit. Ourgios schiet op doel. De bal raakt de paal. Tanay probeert de bal aan de voet te houden. Ourgios rent richting de bal. Ourgios schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Acemi speelt de bal door. Motyliński is nu in balbezit. Motyliński geeft een lange en hoge pass. Ourgios rent richting de bal. Ourgios haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Star Cafe 2021 69%, SOSYETİK KARGALAR 31%.
Star Cafe 2021 - SOSYETİK KARGALAR 0:6