Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crijevo FK Varsakspor
5-3-2 yeni Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
25 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 20.4
matig Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Kurul rent richting de bal. Kurul passt de bal zonder na te denken. Ecevit rent richting de bal. Ecevit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - Varsakspor 1:0

14e minuut.
Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz passt de bal zonder na te denken. Daar is Çimşir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ecevit onderschept slim de pass. Ecevit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - Varsakspor 2:0

16e minuut.
Kırpmaz is nu in balbezit. Ergüneş is nu in balbezit. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit draait met de bal, schiet en ... Kocaer probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Keskinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit verovert de bal door een tackle van achteren. Ecevit probeert naar een medespeler te passen. Ergüneş rent richting de bal. Ergüneş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - Varsakspor 3:0

30e minuut.
Kurul kopt de bal weg. Aytepe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ergüneş. Ergüneş krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Marcisz met een sublieme pass. Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit passt de bal in één keer door. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kurul rent richting de bal. Kurul passt de bal met de wreef. Marcisz probeert naar een medespeler te passen. Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit schiet op doel. Cemre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - Varsakspor 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crijevo FK 35%, Varsakspor 65%.
Crijevo FK - Varsakspor 4:0

49e minuut.
Çimşir geeft een lange en hoge pass. Yusifoğlu kopt de bal weg. Kocaer controleert de bal met de borst. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Sarı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ecevit rent richting de bal. Ergüneş rent richting de bal. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu passt de bal in één keer door. Ergüneş met een sublieme pass. Ecevit rent richting de bal. Ecevit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - Varsakspor 5:0

67e minuut.
Marcisz controleert de bal met de borst. Marcisz geeft een hoge lob. Çimşir kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ecevit geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ergüneş is nu in balbezit. Ergüneş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - Varsakspor 6:0

68e minuut.
Özkalaycı probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sarı de bal. Kırpmaz is nu in balbezit. Ergüneş onderschept slim de pass. Ergüneş draait met de bal, schiet en ... Cemre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu passt de bal met de wreef. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crijevo FK 12%, Varsakspor 88%.
Crijevo FK - Varsakspor 6:0