Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Varsakspor Crijevo FK
Normal Tactiek 5-3-2 yeni
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 38.4
weak Schieten average
weak Passen average
poor Verdedigen weak


5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cemre met een harde bal richting middenveld. Ergüneş kopt de bal weg. Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Yusifoğlu met een snelle inworp. Aytepe is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ecevit. Ecevit krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Yusifoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yusifoğlu met een sublieme pass. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit rent richting de bal. Ecevit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Aytepe speelt de bal door. Klungelig pakt Keskinoğlu de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yusifoğlu. Yusifoğlu krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Ergüneş rent richting de bal. Kocaer met een sublieme pass. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kocaer de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Şanlıata probeert de bal met de borst te controleren. Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu passt de bal in één keer door. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Varsakspor - Crijevo FK 0:1

33e minuut.
Szegletes met een sublieme pass. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz passt de bal met de wreef. Ergüneş heeft problemen om de bal te vangen. Ergüneş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Szegletes met de inworp. Kurul is nu in balbezit. Kurul passt de bal zonder na te denken. Ecevit is nu in balbezit. Ecevit draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Marcisz speelt de bal door. Kurul rent richting de bal. Kurul probeert naar een medespeler te passen. Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cemre met een harde bal richting middenveld. Sarı kopt de bal weg. Marcisz probeert naar een medespeler te passen. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varsakspor 73%, Crijevo FK 27%.
Varsakspor - Crijevo FK 0:1

60e minuut.
Çimşir geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ergüneş is nu in balbezit. Ergüneş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kocaer probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ergüneş neemt de hoekschop. Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sarı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarı passt de bal zonder na te denken. Keskinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit onderschept slim de pass. Ecevit schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Zalluhoğlu kopt de bal weg. Marcisz met een sublieme pass. Aytepe heeft problemen om de bal te vangen. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Inworp. Marcisz met de inworp. Aytepe rent richting de bal. Ergüneş verovert de bal door een tackle van achteren. Ergüneş draait met de bal, schiet en ... Cemre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Dink geeft een hoge lob. Daar is Ecevit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ecevit probeert naar een medespeler te passen. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Varsakspor - Crijevo FK 0:2

86e minuut.
Ecevit is nu in balbezit. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş schiet op doel. Na een snelle pass probeert Çimşir de bal onder controle te krijgen. Cemre maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Varsakspor - Crijevo FK 0:3

87e minuut.
Ecevit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecevit passt de bal zonder na te denken. Marcisz is nu in balbezit. Ergüneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varsakspor 74%, Crijevo FK 26%.
Varsakspor - Crijevo FK 0:3