Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
güzeltepe REALl HAMİDİYE
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 16.3
good Schieten hopeless
average Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Hergül is nu in balbezit. Krátoška onderschept slim de pass. Krátoška probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dowgiałło de bal. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Ertelemez de bal onder controle te krijgen. Krátoška is nu in balbezit. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
güzeltepe - REALl HAMİDİYE 1:0

11e minuut.
Krátoška onderschept slim de pass. Krátoška probeert naar een medespeler te passen. Štoch probeert naar een medespeler te passen. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
güzeltepe - REALl HAMİDİYE 2:0

18e minuut.
Semov rent richting de bal. Semov passt de bal zonder na te denken. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Uralsoy de bal onder controle te krijgen. Kemer bokst de bal weg.

21e minuut.
Štoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergen onderschept slim de pass. Ergen geeft een hoge lob. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
güzeltepe - REALl HAMİDİYE 3:0

25e minuut.
Leibur is nu in balbezit. Leibur met een sublieme pass. Dinç is nu in balbezit. Dinç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
güzeltepe - REALl HAMİDİYE 3:1

30e minuut.
Krátoška rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hergül. Krátoška is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Herranz met een snel genomen vrije trap. Toderaşca heeft problemen om de bal te vangen. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Taşdelen is nu in balbezit. Taşdelen passt de bal in één keer door. Asilsu heeft problemen om de bal te vangen. Dowgiałło onderschept slim de pass. Dowgiałło schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ertelemez rent richting de bal. Ertelemez geeft de bal voor. Dowgiałło probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Toderaşca de bal. Toderaşca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Leibur raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ziyue komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Krátoška passt de bal zonder na te denken. Štoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Štoch geeft de bal voor. Toderaşca heeft problemen om de bal te vangen. Toderaşca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
güzeltepe - REALl HAMİDİYE 4:1

40e minuut.
Krátoška passt de bal in één keer door. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło passt de bal met de wreef. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dowgiałło passt de bal zonder na te denken. Daar is Asilsu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Uralsoy de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
güzeltepe - REALl HAMİDİYE 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: güzeltepe 31%, REALl HAMİDİYE 69%.
güzeltepe - REALl HAMİDİYE 5:1

48e minuut.
Krátoška probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uralsoy is nu in balbezit. Uralsoy geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Semov zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Štoch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kisielewski komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Herranz is nu in balbezit. Ruhi rent richting de bal. Dinç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruhi is nu in balbezit. Ruhi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Getov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krátoška controleert de bal met de borst. Krátoška probeert naar een medespeler te passen. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: güzeltepe 37%, REALl HAMİDİYE 63%.
güzeltepe - REALl HAMİDİYE 5:1