Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LION UNITED elche21
Normal Tactiek elche21
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 34.5
weak Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


16e minuut.
Yurtseven bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmangazi onderschept slim de pass. Osmangazi geeft een lange en hoge pass. Turi is nu in balbezit. Turi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu geeft een hoge lob. Daar is Ergezer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schneider is nu in balbezit. Schneider haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tarkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vinereanu zal de hoekschop nemen. Ergezer heeft problemen om de bal te vangen. Schneider is nu in balbezit. Schneider draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Yeneralp geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vinereanu met een snelle inworp. Turi kan de bal niet met de borst controleren. Turi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LION UNITED - elche21 0:1

33e minuut.
Turnasoy probeert naar een medespeler te passen. Metev is nu in balbezit. Metev geeft de bal voor. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Geçitvermez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Turnasoy met een snelle inworp. Süphanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Süphanoğlu draait met de bal, schiet en ... Rob bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Schneider rent richting de bal. Ergezer rent richting de bal. Schneider onderschept slim de pass. Schneider draait met de bal, schiet en ... Tarkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LION UNITED - elche21 0:2

38e minuut.
Osmangazi speelt de bal door. İnceman bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi onderschept slim de pass. Turi draait met de bal, schiet en ... Tarkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LION UNITED - elche21 0:3

39e minuut.
Ergezer passt de bal in één keer door. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider passt de bal met de wreef. Turi is nu in balbezit. Turi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LION UNITED 59%, elche21 41%.
LION UNITED - elche21 0:3

47e minuut.
Schneider is nu in balbezit. Schneider haalt uit met een fantastische trap. Karaoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Tarkan met een sublieme pass. Osmangazi kopt de bal weg. Ergezer heeft problemen om de bal te vangen. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Turi de bal. Ergezer is nu in balbezit. Turi verovert de bal door een tackle van achteren. Turi haalt uit met een fantastische trap. Tarkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Yeneralp geeft de bal voor. Inworp. Vişoiu met de inworp. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Turi rent richting de bal. Turi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LION UNITED - elche21 0:4

69e minuut.
Daar is Kaplangı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandırmalı onderschept slim de pass. Bandırmalı geeft de bal voor. Turi is nu in balbezit. Turi draait met de bal, schiet en ... Tarkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LION UNITED - elche21 0:5

75e minuut.
Yeneralp geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vişoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schneider is nu in balbezit. Schneider haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tarkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi schiet op doel. Tarkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LION UNITED - elche21 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LION UNITED 73%, elche21 27%.
LION UNITED - elche21 0:6