Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
veranillo fc suriel
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Gutiérrez speelt de bal door. Palacio is nu in balbezit. Estribí verovert de bal door een tackle van achteren. Guadamuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadamuz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Estribí geeft een hoge lob. Pereira is nu in balbezit. Esperanza onderschept slim de pass. Esperanza geeft een lange en hoge pass. Guadamuz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Estribí onderschept slim de pass. Estribí passt de bal in één keer door. Guadamuz is nu in balbezit. Guadamuz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
veranillo - fc suriel 1:0

41e minuut.
Vargas speelt de bal door. Daar is Manuel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas speelt de bal door. Estribí bereikt de bal nog maar net als eerste. Estribí haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: veranillo 50%, fc suriel 50%.
veranillo - fc suriel 1:0

56e minuut.
Flores met een snelle inworp. Mancilla is nu in balbezit. Mancilla geeft de bal voor. Lefevre rent richting de bal. Lefevre geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... Vernón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
veranillo - fc suriel 1:1

63e minuut.
Gutiérrez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Goss komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Esperanza rent richting de bal. Esperanza probeert naar een medespeler te passen. Guadamuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadamuz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
veranillo - fc suriel 2:1

84e minuut.
Tovar rent richting de bal. Tovar geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mancilla de bal onder controle te krijgen. Guadamuz rent richting de bal. Guadamuz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: veranillo 48%, fc suriel 52%.
veranillo - fc suriel 2:1