Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dago FC Alianza FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Pizarro heeft problemen om de bal te vangen. Contreras is nu in balbezit. Cárcamo begaat een overtreding. Cárcamo krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Gil Mosquera geeft de bal voor. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizarro speelt de bal door. Márquez rent richting de bal. Márquez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dago FC 56%, Alianza FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dago FC - Alianza FC 0:0

58e minuut.
Pizarro onderschept slim de pass. Cárcamo is nu in balbezit. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez haalt uit met een fantastische trap. Escobar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Gil Mosquera kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gaitán de bal onder controle te krijgen. Mondragon is nu in balbezit. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Gaitán verovert de bal door een tackle van achteren. Gaitán met een sublieme pass. Gaitán is nu in balbezit. Márquez verovert de bal door een tackle van achteren. Márquez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dago FC 46%, Alianza FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dago FC - Alianza FC 0:0