Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marteris Alianza FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Martínez geeft de bal voor. Rugamas kopt de bal weg. Punyed bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez onderschept slim de pass. Martínez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Estrada rent richting de bal. Estrada passt de bal in één keer door. Huezo is nu in balbezit. Huezo haalt uit met een fantastische trap. Duarte probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Campos is nu in balbezit. Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez met een sublieme pass. Rugamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugamas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ortiz passt de bal met de wreef. Carballo rent richting de bal. Machado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Machado moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Machado schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

27e minuut.
Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Huezo is nu in balbezit. Estrada rent richting de bal. Estrada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Huezo schiet op doel. Duarte werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz geeft de bal voor. Klungelig pakt Huezo de bal. Huezo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Carballo rent richting de bal. Carballo met een sublieme pass. Rugamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugamas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marteris - Alianza FC 0:1

40e minuut.
Daar is Arroyo Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Huezo de bal. Huezo draait met de bal, schiet en ... Duarte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marteris - Alianza FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marteris 47%, Alianza FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marteris - Alianza FC 1:1

48e minuut.
Robles geeft een hoge lob. Inworp. Pirri Mayorga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martínez is nu in balbezit. Martínez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Campos met een sublieme pass. Escobar rent richting de bal. Huezo onderschept slim de pass. Huezo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marteris - Alianza FC 2:1

86e minuut.
Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz geeft de bal voor. Arroyo Peña is nu in balbezit. Huezo verovert de bal door een tackle van achteren. Huezo schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marteris 34%, Alianza FC 66%.
marteris - Alianza FC 2:1