Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sibar marteris
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Rodriguez probeert naar een medespeler te passen. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta passt de bal met de wreef. Huezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huezo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Muñoz passt de bal zonder na te denken. Estrada is nu in balbezit. Huezo is nu in balbezit. Estrada is nu in balbezit. Estrada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Méndez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Escobar met de inworp. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamacas onderschept slim de pass. Tamacas passt de bal zonder na te denken. Vizcarra rent richting de bal. Vizcarra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sibar 67%, marteris 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sibar - marteris 0:0

50e minuut.
Muñoz is nu in balbezit. Rodriguez verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Acosta krijgt een gele kaart. Rodriguez raakt geblesseerd tijdens het duel. Rodriguez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Reynoso bokst de bal weg.

62e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero Monteagudo verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muñoz. Romero Monteagudo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matassano met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Estrada kopt de bal weg. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Huezo verovert de bal door een tackle van achteren. Huezo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sibar - marteris 0:1

73e minuut.
Matassano met een sublieme pass. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Romero Monteagudo. Romero Monteagudo krijgt een gele kaart. Acosta raakt geblesseerd tijdens het duel. Acosta met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Méndez de bal. Huezo is nu in balbezit. Huezo schiet op doel. Luna Melgar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Escobar met een snelle inworp. Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estrada geeft een hoge lob. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sibar 68%, marteris 32%.
sibar - marteris 0:1