Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marteris sibar
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 12.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar met een sublieme pass. Huezo rent richting de bal. Huezo schiet op doel. Luna Melgar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marteris - sibar 1:0

17e minuut.
Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez geeft een hoge lob. Campos speelt de bal door. Klungelig pakt Huezo de bal. Huezo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Méndez geeft een hoge lob. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos passt de bal met de wreef. Escobar geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luna Melgar probeert naar een medespeler te passen. Acosta kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Méndez de bal onder controle te krijgen. Huezo is nu in balbezit. Huezo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Estrada verovert de bal door een tackle van achteren. Estrada haalt uit met een fantastische trap. Huezo is nu in balbezit. Huezo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
marteris - sibar 2:0

27e minuut.
Vizcarra is nu in balbezit. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada rent richting de bal. Huezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huezo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Estrada met een sublieme pass. Escobar is nu in balbezit. Escobar passt de bal met de wreef. Huezo rent richting de bal. Huezo schiet op doel. Luna Melgar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marteris 31%, sibar 69%.
marteris - sibar 2:0

51e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Campos onderschept slim de pass. Campos met een sublieme pass. Estrada rent richting de bal. Estrada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Punyed geeft een hoge lob. Muñoz probeert de bal aan de voet te houden. Vizcarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamacas is nu in balbezit. Tamacas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marteris - sibar 2:1

54e minuut.
Estrada passt de bal met de wreef. Campos rent richting de bal. Campos speelt de bal door. Huezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huezo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta geeft een lange en hoge pass. Escobar speelt de bal door. Huezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huezo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Robles geeft een lange en hoge pass. Escobar is nu in balbezit. Escobar probeert naar een medespeler te passen. Huezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huezo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Muñoz met een sublieme pass. Acosta rent richting de bal. Acosta geeft de bal voor. Huezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huezo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marteris 25%, sibar 75%.
marteris - sibar 2:1