Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RCFD JEDDI marteris
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Gaitán verovert de bal door een tackle van achteren. Gaitán speelt de bal door. Arroyo Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo Peña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RCFD JEDDI - marteris 1:0

3e minuut.
Campos verovert de bal door een tackle van achteren. Campos geeft een hoge lob. Huezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huezo draait met de bal, schiet en ... Polio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Escobar geeft een hoge lob. Huezo is nu in balbezit. Padilla begaat een overtreding. Padilla krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar begaat een overtreding. Muñoz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Acosta met een snel genomen vrije trap. Huezo rent richting de bal. Huezo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RCFD JEDDI - marteris 1:1

11e minuut.
Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos passt de bal in één keer door. Huezo is nu in balbezit. Huezo schiet op doel. Polio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Corona rent richting de bal. Campos onderschept slim de pass. Campos passt de bal zonder na te denken. Escobar is nu in balbezit. Escobar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Corona is nu in balbezit. Campos onderschept slim de pass. Campos met een sublieme pass. Huezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huezo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Polio met een harde bal richting middenveld. Campos is nu in balbezit. Campos probeert naar een medespeler te passen. Escobar rent richting de bal. Escobar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gaitán geeft een lange en hoge pass. Mariona rent richting de bal. Robles onderschept slim de pass. Arroyo Peña is nu in balbezit. Arroyo Peña draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Cabrera rent richting de bal. Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia speelt de bal door. Mariona is nu in balbezit. Mariona schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RCFD JEDDI 61%, marteris 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RCFD JEDDI - marteris 1:1

82e minuut.
Acosta kopt de bal weg. Padilla heeft problemen om de bal te vangen. Huezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Huezo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RCFD JEDDI - marteris 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RCFD JEDDI 59%, marteris 41%.
RCFD JEDDI - marteris 1:2