Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alianza FC sibar
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 12.1
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Matassano geeft een hoge lob. Pirri Mayorga rent richting de bal. Matassano begaat een overtreding. Matassano krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Escobar geeft een hoge lob. Inworp. Romero Monteagudo met de inworp. Vizcarra rent richting de bal. Vizcarra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Carballo kopt de bal weg. Daar is Rodriguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rugamas rent richting de bal. Rugamas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza FC - sibar 1:0

18e minuut.
Mondragon geeft een hoge lob. Rodriguez heeft problemen om de bal te vangen. Martínez met een sublieme pass. Rugamas is nu in balbezit. Rugamas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras rent richting de bal. Contreras met een sublieme pass. Rugamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugamas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez met een sublieme pass. Méndez is nu in balbezit. Rugamas verovert de bal door een tackle van achteren. Rugamas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez probeert naar een medespeler te passen. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugamas verovert de bal door een tackle van achteren. Rugamas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alianza FC - sibar 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza FC 65%, sibar 35%.
Alianza FC - sibar 2:0

78e minuut.
Pirri Mayorga speelt de bal door. Martínez rent richting de bal. Martínez passt de bal zonder na te denken. Rugamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugamas draait met de bal, schiet en ... Luna Melgar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alianza FC 47%, sibar 53%.
Alianza FC - sibar 2:0