Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marteris sosial manger
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Huezo schiet op doel. Lemus probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Escobar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Huezo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Huezo met een harde bal richting middenveld. Acosta kopt de bal weg. Klungelig pakt Alarcón de bal. Huezo rent richting de bal. Huezo schiet op doel. Huezo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Acosta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Machado. Acosta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Acosta met een snel genomen vrije trap. Escobar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Huezo is nu in balbezit. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada passt de bal met de wreef. Escobar rent richting de bal. Escobar geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marteris 29%, sosial manger 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marteris - sosial manger 0:0

62e minuut.
Ayala heeft problemen om de bal te vangen. Márquez is nu in balbezit. Márquez speelt de bal door. Ayala is nu in balbezit. Ayala draait met de bal, schiet en ... Reynoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala onderschept slim de pass. Ayala passt de bal in één keer door. Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pacheco is nu in balbezit. Pacheco passt de bal met de wreef. Robles heeft problemen om de bal te vangen. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Machado is nu in balbezit. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Huezo onderschept slim de pass. Huezo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Huezo trapt de bal weg. Acosta is nu in balbezit. Acosta passt de bal met de wreef. Daar is Márquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Márquez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marteris 45%, sosial manger 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marteris - sosial manger 0:0