Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
محمود احمدمحمود Zamadrid FC
Normal Tactiek momo
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Abdul-Wadud verovert de bal door een tackle van achteren. Abdul-Wadud passt de bal in één keer door. Hawwash is nu in balbezit. Khedr verovert de bal door een tackle van achteren. Khedr haalt uit met een fantastische trap. Salah bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: محمود احمدمحمود 62%, Zamadrid FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
محمود احمدمحمود - Zamadrid FC 0:0

55e minuut.
Husam al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Husam al Din geeft de bal voor. Hatem probeert de bal aan de voet te houden. El Mahaly bereikt de bal nog maar net als eerste. El Mahaly draait met de bal, schiet en ... Taysir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
محمود احمدمحمود - Zamadrid FC 1:0

62e minuut.
Abd El-Hafez speelt de bal door. Azzam rent richting de bal. Ateya probeert naar een medespeler te passen. Khedr bereikt de bal nog maar net als eerste. Khedr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Azzam bereikt de bal nog maar net als eerste. Azzam geeft de bal voor. Mahgoub rent richting de bal. Khedr bereikt de bal nog maar net als eerste. Khedr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Husam al Din geeft een hoge lob. Inworp. Helmy met de inworp. Abdul-Abdalrahman rent richting de bal. Abdul-Abdalrahman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Inworp. Fudail zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tarak is nu in balbezit. Tarak passt de bal met de wreef. Abd El-Hafez geeft een lange en hoge pass. Salah bokst de bal weg.

82e minuut.
Ateya bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmy rent richting de bal. Helmy geeft een lange en hoge pass. Hatem rent richting de bal. Hatem schiet op doel. Taysir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Shaloufa is nu in balbezit. Shaloufa speelt de bal door. Tarak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hatem bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: محمود احمدمحمود 58%, Zamadrid FC 42%.
محمود احمدمحمود - Zamadrid FC 1:0