Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ععا HSOOAM
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Bahgat verovert de bal door een tackle van achteren. Musa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bahgat. Bahgat krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Rayyan is nu in balbezit. Rayyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Musa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abu-Traika rent richting de bal. Abu-Traika haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalid verovert de bal door een tackle van achteren. Khalid probeert naar een medespeler te passen. Abu-Traika bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu-Traika schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Soltan passt de bal met de wreef. Abu-Traika rent richting de bal. Abu-Traika passt de bal met de wreef. Khalid bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalid draait met de bal, schiet en ... Ayyub kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Abu-Traika rent richting de bal. Khalid rent richting de bal. Khalid haalt uit met een fantastische trap. Abo El-Naga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ayyub maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ععا - HSOOAM 1:0

29e minuut.
Abdul-Azim met een sublieme pass. El-Zoghby rent richting de bal. El-Zoghby geeft de bal voor. Khalid rent richting de bal. Khalid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Abdul-Azim onderschept slim de pass. Abdul-Azim probeert naar een medespeler te passen. Khalid is nu in balbezit. Khalid schiet op doel. Paal!

37e minuut.
Abu-Traika kopt de bal weg. Daar is Sulayman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khalid is nu in balbezit. Khalid schiet op doel. Ayyub probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ععا - HSOOAM 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ععا 44%, HSOOAM 56%.
ععا - HSOOAM 2:0

47e minuut.
Mohamed Aly met een sublieme pass. Abdul-Azim is nu in balbezit. Abdul-Azim probeert naar een medespeler te passen. Abu-Traika rent richting de bal. Abu-Traika haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ععا - HSOOAM 3:0

49e minuut.
Shebatah rent richting de bal. Abu-Traika onderschept slim de pass. Abu-Traika passt de bal zonder na te denken. Abdel Raouf heeft problemen om de bal te vangen. Abdel Raouf draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Abd El-Hamed geeft een hoge lob. El-Zoghby kopt de bal weg. Khalid bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ععا - HSOOAM 4:0

54e minuut.
Shebatah kan de bal niet met de borst controleren. Bahgat is nu in balbezit. Shebatah schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Shebatah krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Shebatah de bal onder controle te krijgen. Muhammad is nu in balbezit. Muhammad met een sublieme pass. Khalid is nu in balbezit. Khalid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Abdul-Azim speelt de bal door. Bahgat is nu in balbezit. Bahgat geeft een lange en hoge pass. Khalid rent richting de bal. Khalid draait met de bal, schiet en ... Ayyub probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Ayyub met een harde bal richting middenveld. Shebatah kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Abdel Raouf de bal onder controle te krijgen. Nabeel rent richting de bal. Nabeel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ععا - HSOOAM 4:1

73e minuut.
Badr probeert de bal met de borst te controleren. Abu-Traika rent richting de bal. Abu-Traika probeert naar een medespeler te passen. Khalid bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Badr geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El-Zoghby zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abu-Traika rent richting de bal. Abu-Traika geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ععا 42%, HSOOAM 58%.
ععا - HSOOAM 4:1