Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ععا F.c SanHout
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


12e minuut.
Nassef haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ameer de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mounir zal de hoekschop nemen. Wafiyy springt en kopt de bal. Khair al Din probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Emad El-Din onderschept slim de pass. Emad El-Din probeert naar een medespeler te passen. Khalid bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalid draait met de bal, schiet en ... Salman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Abd El-Khalek probeert naar een medespeler te passen. Khalid heeft problemen om de bal te vangen. Reyad rent richting de bal. Khalid verovert de bal door een tackle van achteren. Khalid schiet op doel. Salman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Abu-Traika probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abd El-Khalek bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd El-Khalek passt de bal zonder na te denken. Emad El-Din rent richting de bal. Emad El-Din draait met de bal, schiet en ... Salman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Salman probeert naar een medespeler te passen. Nassef kopt de bal weg. Ameer is nu in balbezit. Nassef onderschept slim de pass. Nassef draait met de bal, schiet en ... Khair al Din probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Ameer is nu in balbezit. Khalid rent richting de bal. Najeeb is nu in balbezit. Khalid verovert de bal door een tackle van achteren. Khalid schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Jawad geeft een hoge lob. Abu-Traika probeert de bal aan de voet te houden. Ameer kopt de bal weg. Khalid controleert de bal met de borst. Khalid draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Wagdy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Muhammad geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Khalid bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalid schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Khalid is nu in balbezit. Khalid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ععا - F.c SanHout 1:0

43e minuut.
Abu-Traika passt de bal zonder na te denken. Khalid is nu in balbezit. Abed bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalid onderschept slim de pass. Khalid haalt uit met een fantastische trap. Salman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ععا 41%, F.c SanHout 59%.
ععا - F.c SanHout 1:0

47e minuut.
Reyad is nu in balbezit. Reyad geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Khalid de bal onder controle te krijgen. Abu-Traika is nu in balbezit. Abu-Traika draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ameer rent richting de bal. Ameer met een sublieme pass. Inworp. Abed met een snelle inworp. Mounir geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Muhammad speelt de bal door. Abu-Traika rent richting de bal. Khalid rent richting de bal. Khalid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ععا - F.c SanHout 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ععا 51%, F.c SanHout 49%.
ععا - F.c SanHout 2:0