Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
بغغففغ ahmeed
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Abdel Aziz verovert de bal door een tackle van achteren. Fikri Al-Sagheer is nu in balbezit. Fariq begaat een overtreding. Fariq krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Fikri Al-Sagheer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fikri Al-Sagheer met een snel genomen vrije trap. Abdul-Hakam bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Hakam geeft de bal voor. Izz al Din rent richting de bal. Izz al Din haalt uit met een fantastische trap. Gebriel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Fariq kan de bal niet met de borst controleren. Fikri Al-Sagheer rent richting de bal. Fariq verovert de bal door een tackle van achteren. Izz al Din is nu in balbezit. Izz al Din schiet op doel. Gebriel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Sajid verovert de bal door een tackle van achteren. Sajid speelt de bal door. Daar is Fariq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swedan bereikt de bal nog maar net als eerste. Swedan haalt uit met een fantastische trap. Gebriel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
بغغففغ - ahmeed 1:0

36e minuut.
Baha` El Din is nu in balbezit. Swedan rent richting de bal. Swedan passt de bal in één keer door. Izz al Din is nu in balbezit. Izz al Din haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: بغغففغ 40%, ahmeed 60%.
بغغففغ - ahmeed 1:0

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gebriel trapt de bal weg. El-Nady kopt de bal weg. Swedan is nu in balbezit. Swedan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Nadhir geeft een lange en hoge pass. Gebriel probeert naar een medespeler te passen. Baha` El Din kopt de bal weg. Izz al Din is nu in balbezit. Izz al Din schiet op doel. Gebriel bokst de bal weg.

60e minuut.
Ubaida geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nadhir met de inworp. Swedan rent richting de bal. Swedan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Izz al Din, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saghir bereikt de bal nog maar net als eerste. Izz al Din tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Izz al Din krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Fikri Al-Sagheer kan de bal niet met de borst controleren. Swedan bereikt de bal nog maar net als eerste. Swedan met een sublieme pass. Izz al Din rent richting de bal. Izz al Din haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Abdul-Hakam bereikt de bal nog maar net als eerste. Arafa verovert de bal door een tackle van achteren. Arafa probeert naar een medespeler te passen. El-Sese is nu in balbezit. El-Sese haalt uit met een fantastische trap. Abdel Haleem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: بغغففغ 34%, ahmeed 66%.
بغغففغ - ahmeed 1:0