Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tth F.c SanHout
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Abdelbaky rent richting de bal. Setohy rent richting de bal. Abdelbaky verovert de bal door een tackle van achteren. Abdelbaky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tth - F.c SanHout 0:1

8e minuut.
Abdelbaky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nassef bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelbaky rent richting de bal. Nassef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nassef schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Abdel Nabi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abed. Abdel Nabi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abed geeft een hoge lob. Barakat zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Salman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Gawdat passt de bal met de wreef. Imam bereikt de bal nog maar net als eerste. Imam speelt de bal door. Ubaid is nu in balbezit. Ubaid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. El-Ameer trapt de bal weg. Ubaid kopt de bal weg. Abdel Nabi rent richting de bal. Abdel Nabi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Nassef onderschept slim de pass. Yusuf rent richting de bal. Met opzet legt Abdel Nabi zijn tegenspeler op de grond. Abdel Nabi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tth 40%, F.c SanHout 60%.
tth - F.c SanHout 0:1

50e minuut.
Barakat geeft een hoge lob. Najeeb kopt de bal weg. Wagdy rent richting de bal. Abdel Nabi onderschept slim de pass. Abdel Nabi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tth - F.c SanHout 1:1

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wagdy met een snelle inworp. Klungelig pakt Abed de bal. Ben Laden is nu in balbezit. Ben Laden geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Ubaid heeft problemen om de bal te vangen. Barakat is nu in balbezit. Abed schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Abed krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tth 51%, F.c SanHout 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tth - F.c SanHout 1:1