Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
محمود احمدمحمود HSOOAM
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Klungelig pakt Shaloufa de bal. Abdul-Abdalrahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Abdalrahman probeert naar een medespeler te passen. Hatem rent richting de bal. Hatem haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
El Mahaly rent richting de bal. Rayyan onderschept slim de pass. Rayyan geeft een lange en hoge pass. Hatem is nu in balbezit. Hatem haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Abdul-Abdalrahman is nu in balbezit. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Helmy zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hatem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Ayyub probeert wanhopig de bal te grijpen. Hatem rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
محمود احمدمحمود - HSOOAM 1:0

26e minuut.
Shaloufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Musa onderschept slim de pass. Musa met een sublieme pass. Shebatah bereikt de bal nog maar net als eerste. Shebatah schiet op doel. Salah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
محمود احمدمحمود - HSOOAM 1:1

28e minuut.
Shaloufa onderschept slim de pass. Shaloufa met een sublieme pass. Abdul-Abdalrahman rent richting de bal. Hatem is nu in balbezit. Hatem haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: محمود احمدمحمود 32%, HSOOAM 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
محمود احمدمحمود - HSOOAM 1:1

49e minuut.
Afeef geeft een lange en hoge pass. Harith rent richting de bal. Abdel Raouf tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abdel Raouf krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Rayyan probeert de bal met de borst te controleren. El Mahaly verovert de bal door een tackle van achteren. El Mahaly passt de bal zonder na te denken. Abdul-Abdalrahman rent richting de bal. Abdul-Abdalrahman haalt uit met een fantastische trap. Ayyub verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaloufa onderschept slim de pass. Shaloufa geeft een lange en hoge pass. Hatem bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatem geeft een lange en hoge pass. Ayyub probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: محمود احمدمحمود 39%, HSOOAM 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
محمود احمدمحمود - HSOOAM 1:1