Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tth HSOOAM
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Ayoob onderschept slim de pass. Zubair is nu in balbezit. Zubair speelt de bal door. Ubaid is nu in balbezit. Ubaid haalt uit met een fantastische trap. Ayyub bokst de bal weg.

13e minuut.
Shebatah onderschept slim de pass. Abdul-Jalil rent richting de bal. Abdul-Jalil probeert naar een medespeler te passen. Ubaid rent richting de bal. Ubaid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Jubair heeft problemen om de bal te vangen. Badr rent richting de bal. Jubair tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jubair krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Badr geeft een hoge lob. Ayoob bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubaid begaat een overtreding. Ubaid krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Zubair verovert de bal door een tackle van achteren. Zubair probeert naar een medespeler te passen. Sulayman rent richting de bal. Ubaid onderschept slim de pass. Ubaid haalt uit met een fantastische trap. Ayyub bokst de bal weg.

44e minuut.
Abdo probeert naar een medespeler te passen. Zubair probeert naar een medespeler te passen. Afeef bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubaid onderschept slim de pass. Ubaid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tth 52%, HSOOAM 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tth - HSOOAM 0:0

48e minuut.
Badr onderschept slim de pass. Badr met een sublieme pass. Nabeel bereikt de bal nog maar net als eerste. Shebatah is nu in balbezit. Shebatah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bishr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishr geeft een lange en hoge pass. Ayoob kopt de bal weg. Klungelig pakt Zubair de bal. Zubair draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Gawdat rent richting de bal. Gawdat passt de bal met de wreef. Zubair bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubaid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tth - HSOOAM 1:0

90e minuut.
Nabeel is nu in balbezit. Abdul-Jalil is nu in balbezit. Nabeel onderschept slim de pass. Nabeel haalt uit met een fantastische trap. El-Ameer probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Abdel Raouf is nu in balbezit. Abdel Raouf draait met de bal, schiet en ... Barakat heeft problemen om de bal te vangen. Shebatah bereikt de bal nog maar net als eerste. Shebatah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tth 43%, HSOOAM 57%.
tth - HSOOAM 1:0
tth