Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ahmed FC F.C 3OMDA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Daar is Fakih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waseem verovert de bal door een tackle van achteren. Waseem probeert naar een medespeler te passen. Nasir al Din rent richting de bal. Nasir al Din draait met de bal, schiet en ... Aabdul-Nasser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Ramadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Akram onderschept slim de pass. Akram met een sublieme pass. Nasir al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasir al Din draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ramadan met een sublieme pass. Abdul-Rafi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdul-Rafi passt de bal zonder na te denken. Monsef is nu in balbezit. Monsef draait met de bal, schiet en ... Kalash verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahmed FC 49%, F.C 3OMDA 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ahmed FC - F.C 3OMDA 0:0

58e minuut.
El-Batal bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Batal probeert naar een medespeler te passen. Nasir al Din bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasir al Din draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ahmed FC - F.C 3OMDA 1:0

70e minuut.
Ramadan geeft de bal voor. Shehata bereikt de bal nog maar net als eerste. Shehata geeft een lange en hoge pass. Nasir al Din rent richting de bal. Nasir al Din schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
El-Mallah geeft een lange en hoge pass. Aladdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shehata schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Shehata moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Shehata schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

85e minuut.
Roshdy heeft problemen om de bal te vangen. Faruq is nu in balbezit. Roshdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Faruq rent richting de bal. Faruq schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahmed FC 47%, F.C 3OMDA 53%.
Ahmed FC - F.C 3OMDA 1:0