Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC stan essayons-voir fc
Normal Tactiek ôwéy
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


12e minuut.
Moudoh geeft een hoge lob. Moumié speelt de bal door. Takam kopt de bal weg. Mpondo rent richting de bal. Mpondo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Eboula speelt de bal door. Madi bereikt de bal nog maar net als eerste. Madi speelt de bal door. Mpondo is nu in balbezit. Mpondo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mpondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombano verovert de bal door een tackle van achteren. Amougou schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Amougou krijgt een gele kaart. Lombano raakt geblesseerd tijdens het duel. Lombano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nouazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouazi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Binya geeft een hoge lob. Inworp. Moudoh met de inworp. Mpondo is nu in balbezit. Mpondo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mpondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpondo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lombano de bal onder controle te krijgen. Madi bereikt de bal nog maar net als eerste. Madi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC stan 52%, essayons-voir fc 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC stan - essayons-voir fc 0:0

61e minuut.
Tchandjeu kan de bal niet met de borst controleren. Nouazi rent richting de bal. Nouazi passt de bal zonder na te denken. N`Gody bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Gody haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Amougou onderschept slim de pass. Amougou geeft de bal voor. Inoni kan de bal niet met de borst controleren. Mpondo is nu in balbezit. Mpondo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC stan - essayons-voir fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC stan 51%, essayons-voir fc 49%.
FC stan - essayons-voir fc 1:0