Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. Dream Team PokeStars
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Ibarra rent richting de bal. Ibarra passt de bal in één keer door. Balbuena is nu in balbezit. Balbuena geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Espiga rent richting de bal. Castañeda verovert de bal door een tackle van achteren. Castañeda met een sublieme pass. Echebarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echebarri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Dream Team - PokeStars 1:0

21e minuut.
Pezzarossi met een sublieme pass. Castañeda rent richting de bal. Castañeda passt de bal in één keer door. Echebarri rent richting de bal. Echebarri draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenti onderschept slim de pass. Espiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra rent richting de bal. Ibarra haalt uit met een fantastische trap. Elias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Cordera passt de bal met de wreef. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda passt de bal in één keer door. Echebarri is nu in balbezit. Echebarri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Coscujuela is nu in balbezit. Valenti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coscujuela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Castañeda zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Dream Team - PokeStars 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Dream Team 58%, PokeStars 42%.
FC. Dream Team - PokeStars 2:0

63e minuut.
Espiga is nu in balbezit. Ibarra rent richting de bal. Ibarra passt de bal in één keer door. Echebarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echebarri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Echebarri is nu in balbezit. Balbuena verovert de bal door een tackle van achteren. Balbuena passt de bal zonder na te denken. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Dream Team 42%, PokeStars 58%.
FC. Dream Team - PokeStars 2:0