Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real GT comunicanes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 13.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Andrino speelt de bal door. Zartuna is nu in balbezit. Álvarez onderschept slim de pass. Andrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Cebrian trapt de bal weg van het doel. Ayude kopt de bal weg. Klungelig pakt Gomez De Castro de bal. Galeano verovert de bal door een tackle van achteren. Galeano schiet op doel. Chacon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real GT - comunicanes 1:0

13e minuut.
Daar is Arce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godoy is nu in balbezit. Godoy speelt de bal door. Galeano rent richting de bal. Galeano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Gallego de bal. Ayude geeft de bal voor. Klungelig pakt Gomez De Castro de bal. Galeano is nu in balbezit. Galeano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Álvarez kopt de bal weg. Klungelig pakt Galeano de bal. Godoy rent richting de bal. Galeano is nu in balbezit. Galeano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real GT - comunicanes 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real GT 59%, comunicanes 41%.
Real GT - comunicanes 2:0

80e minuut.
Ariz is nu in balbezit. Godoy verovert de bal door een tackle van achteren. Godoy speelt de bal door. Galeano rent richting de bal. Galeano schiet op doel. Chacon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real GT 51%, comunicanes 49%.
Real GT - comunicanes 2:0