Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los netios rayafc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


14e minuut.
Obando onderschept slim de pass. Fonseca is nu in balbezit. Aparicio begaat een overtreding. Aparicio krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Escudero verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Armada. Escudero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valderrama met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Corral de bal. Dorantes probeert naar een medespeler te passen. Escudero rent richting de bal. Escudero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Aleman heeft problemen om de bal te vangen. Guevara is nu in balbezit. Guevara passt de bal met de wreef. Escudero rent richting de bal. Escudero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Varillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varillas geeft de bal voor. Cieza kopt de bal weg. Echavarria is nu in balbezit. Echavarria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los netios - rayafc 0:1

36e minuut.
Corral is nu in balbezit. Guevara is nu in balbezit. Guevara speelt de bal door. Escudero is nu in balbezit. Escudero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Varillas met een snelle inworp. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio geeft een hoge lob. Cotorro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Echavarria bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
los netios - rayafc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los netios 51%, rayafc 49%.
los netios - rayafc 0:2

48e minuut.
Castellanos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Escudero is nu in balbezit. Armada legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Escudero raakt geblesseerd tijdens het duel. Escudero legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
los netios - rayafc 1:2

49e minuut.
Corral met een sublieme pass. Armada rent richting de bal. Guevara onderschept slim de pass. Guevara haalt uit met een fantastische trap. Galindo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los netios - rayafc 2:2

58e minuut.
Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Echavarria rent richting de bal. Aparicio rent richting de bal. Echavarria rent richting de bal. Echavarria draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Valderrama speelt de bal door. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara met een sublieme pass. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Aleman passt de bal met de wreef. Aparicio is nu in balbezit. Valderrama schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Valderrama is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Aparicio raakt geblesseerd tijdens het duel. Aleman wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
los netios - rayafc 2:3

74e minuut.
Echeverri geeft een hoge lob. Aparicio kopt de bal weg. Klungelig pakt Armada de bal. Escudero is nu in balbezit. Escudero draait met de bal, schiet en ... Galindo bokst de bal weg.

86e minuut.
Armada speelt de bal door. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca geeft een hoge lob. Castellanos kan de bal niet met de borst controleren. Castellanos haalt uit met een fantastische trap. Galindo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los netios 40%, rayafc 60%.
los netios - rayafc 2:3