Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rayafc los netios
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Batrés is nu in balbezit. Batrés schiet op doel. Cieza heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cotorro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristobal onderschept slim de pass. Cristobal geeft een lange en hoge pass. Echavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Echavarria haalt uit met een fantastische trap. Valderrama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Cotorro rent richting de bal. Cotorro probeert naar een medespeler te passen. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Batrés is nu in balbezit. Batrés draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Cotorro kopt de bal weg. Aparicio is nu in balbezit. Aleman begaat een overtreding. Aleman krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Aleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleman passt de bal met de wreef. Batrés is nu in balbezit. Obando rent richting de bal. Obando passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Guevara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armada verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara onderschept slim de pass. Daar is Escudero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escudero haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Inworp. Varillas met een snelle inworp. Aleman met een sublieme pass. Echavarria rent richting de bal. Echavarria haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rayafc 48%, los netios 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rayafc - los netios 0:0

65e minuut.
Inworp. Corral zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aleman probeert naar een medespeler te passen. Echavarria is nu in balbezit. Echavarria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Castellanos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Escudero heeft problemen om de bal te vangen. Armada is nu in balbezit. Escudero onderschept slim de pass. Escudero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guevara is nu in balbezit. Guevara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rayafc - los netios 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rayafc 47%, los netios 53%.
rayafc - los netios 0:1