Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. Dream Team aviaguat
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


11e minuut.
Coscujuela passt de bal met de wreef. Castañeda rent richting de bal. Castañeda probeert naar een medespeler te passen. Echebarri is nu in balbezit. Echebarri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Dream Team - aviaguat 1:0

25e minuut.
Echebarri rent richting de bal. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Echebarri onderschept slim de pass. Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Dream Team - aviaguat 2:0

30e minuut.
Forcades passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Espadas de bal. Cordera bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcades onderschept slim de pass. Forcades draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Canseco speelt de bal door. Corraliza is nu in balbezit. Canseco bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcades is nu in balbezit. Forcades schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Canseco kopt de bal weg. Klungelig pakt Cordera de bal. Cordera geeft een hoge lob. Echebarri rent richting de bal. Echebarri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Dream Team 52%, aviaguat 48%.
FC. Dream Team - aviaguat 2:0

51e minuut.
Arias is nu in balbezit. Arias geeft de bal voor. Castañeda heeft problemen om de bal te vangen. Echebarri is nu in balbezit. Echebarri schiet op doel. Costa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Dream Team - aviaguat 3:0

66e minuut.
Canseco probeert naar een medespeler te passen. Corraliza bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcades speelt de bal door. Klungelig pakt Espadas de bal. Espadas schiet op doel. Ayuela bokst de bal weg.

81e minuut.
Melgar geeft de bal voor. Inworp. Coscujuela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castañeda kan de bal niet met de borst controleren. Castañeda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Barrientos geeft een hoge lob. Hirales is nu in balbezit. Hirales met een sublieme pass. Espadas is nu in balbezit. Espadas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Dream Team 44%, aviaguat 56%.
FC. Dream Team - aviaguat 3:0