Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PokeStars yordin
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Oliva geeft een hoge lob. Inworp. Pezzarossi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dieste rent richting de bal. Dieste geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Espel is nu in balbezit. Espel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PokeStars - yordin 1:0

19e minuut.
Dieste rent richting de bal. Dieste met een sublieme pass. Espel is nu in balbezit. Frutos bereikt de bal nog maar net als eerste. Frutos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cortina is nu in balbezit. Giron onderschept slim de pass. Giron probeert naar een medespeler te passen. Álvarez rent richting de bal. Camacho is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PokeStars - yordin 1:1

38e minuut.
Valenti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balboa met een snelle inworp. Jauregui is nu in balbezit. Jauregui geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PokeStars 53%, yordin 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PokeStars - yordin 1:1

47e minuut.
Álvarez rent richting de bal. Pezzarossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez geeft de bal voor. Camacho verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Jauregui geeft de bal voor. Benítez geeft een lange en hoge pass. Camacho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PokeStars - yordin 1:2

82e minuut.
Cortina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Espiga probeert naar een medespeler te passen. Espel rent richting de bal. Espel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PokeStars 44%, yordin 56%.
PokeStars - yordin 1:2