Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los netios comunicanes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 14.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Palomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrino onderschept slim de pass. Andrino speelt de bal door. Zartuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Zartuna schiet op doel. Valderrama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fonseca trapt de bal weg van het doel. Dorantes kopt de bal weg. Guevara rent richting de bal. Guevara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ariz rent richting de bal. Escudero rent richting de bal. Ariz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Escudero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Escudero wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Aparicio is nu in balbezit. Aparicio geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zartuna de bal onder controle te krijgen. Guevara is nu in balbezit. Guevara schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Doeltrap. Chacon trapt de bal weg. Zaldivar kopt de bal weg. Escudero rent richting de bal. Escudero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los netios 52%, comunicanes 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los netios - comunicanes 0:0

46e minuut.
Ariz rent richting de bal. Ariz geeft de bal voor. Quesada speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zaldivar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ariz rent richting de bal. Andrino rent richting de bal. Andrino passt de bal zonder na te denken. Zartuna is nu in balbezit. Zartuna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Palomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomo passt de bal in één keer door. Andrino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zartuna is nu in balbezit. Zartuna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chacon met een harde bal richting middenveld. Zartuna kopt de bal weg. Andrino rent richting de bal. Andrino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los netios - comunicanes 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los netios 59%, comunicanes 41%.
los netios - comunicanes 0:1