Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rayafc PokeStars
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Dieste rent richting de bal. Dieste geeft een hoge lob. Klungelig pakt Font de bal. Espel bereikt de bal nog maar net als eerste. Espel haalt uit met een fantastische trap. Galindo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Aparicio is nu in balbezit. Espiga verovert de bal door een tackle van achteren. Espiga speelt de bal door. Espel is nu in balbezit. Espel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pezzarossi passt de bal met de wreef. Dieste rent richting de bal. Cristobal begaat een overtreding. Cristobal krijgt een gele kaart. Dieste raakt geblesseerd tijdens het duel. Balbuena met een snel genomen vrije trap. Echeverri kopt de bal weg. Espel bereikt de bal nog maar net als eerste. Espel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dieste met de inworp. Frutos rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Armada ... Strafschop! Armada krijgt een gele kaart. Frutos roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Frutos kan niet meer verder spelen. Naranjo komt het veld opgelopen. Espel legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Galindo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Aleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleman geeft een hoge lob. Pezzarossi kopt de bal weg. Cotorro is nu in balbezit. Cotorro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Armada kopt de bal weg. Echavarria heeft problemen om de bal te vangen. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Echavarria rent richting de bal. Echavarria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Balbuena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dieste bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieste geeft een lange en hoge pass. Espel bereikt de bal nog maar net als eerste. Espel draait met de bal, schiet en ... Galindo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rayafc 66%, PokeStars 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rayafc - PokeStars 0:0

59e minuut.
Elias trapt de bal weg van het doel. Armada kopt de bal weg. Cubas heeft problemen om de bal te vangen. Echavarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Echavarria schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Font probeert naar een medespeler te passen. Echavarria rent richting de bal. Cubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Echavarria verovert de bal door een tackle van achteren. Echavarria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rayafc 43%, PokeStars 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rayafc - PokeStars 0:0