Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los netios FC. Dream Team
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


28e minuut.
Valderrama passt de bal zonder na te denken. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra speelt de bal door. Echebarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echebarri schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ibarra is nu in balbezit. Ibarra passt de bal zonder na te denken. Obando rent richting de bal. Obando passt de bal in één keer door. Daar is Valderrama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Castellanos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Escudero rent richting de bal. Escudero geeft een hoge lob. Palomo speelt de bal door. Ayala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coteron bokst de bal weg.

41e minuut.
Cieza is nu in balbezit. Cieza geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cebrian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castañeda probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Aparicio met een sublieme pass. Valderrama is nu in balbezit. Echebarri verovert de bal door een tackle van achteren. Echebarri schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cieza de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los netios 66%, FC. Dream Team 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
los netios - FC. Dream Team 0:0

47e minuut.
Echebarri is nu in balbezit. Valderrama verovert de bal door een tackle van achteren. Valderrama passt de bal zonder na te denken. Castañeda rent richting de bal. Castañeda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Cebrian met de inworp. Daar is Cordera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordera geeft een lange en hoge pass. Daar is Echebarri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echebarri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Castañeda met een sublieme pass. Echebarri is nu in balbezit. Fonseca is nu in balbezit. Castañeda rent richting de bal. Castañeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los netios - FC. Dream Team 0:1

75e minuut.
Valderrama passt de bal met de wreef. Cordera rent richting de bal. Cordera speelt de bal door. Echebarri rent richting de bal. Echebarri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los netios - FC. Dream Team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los netios 49%, FC. Dream Team 51%.
los netios - FC. Dream Team 0:2