Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yordin los netios
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Benítez met een sublieme pass. Duarte geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Balboa de bal onder controle te krijgen. Obanos is nu in balbezit. Obanos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Valderrama probeert naar een medespeler te passen. Castellanos rent richting de bal. Castellanos met een sublieme pass. Guevara is nu in balbezit. Guevara draait met de bal, schiet en ... Redondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Roca is nu in balbezit. Valderrama onderschept slim de pass. Valderrama passt de bal zonder na te denken. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Escudero geeft een lange en hoge pass. Dorantes is nu in balbezit. Giron tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dorantes roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dorantes kan niet meer verder spelen. Palomo komt het veld opgelopen. Aparicio komt bij de bal en schiet. Castellanos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Redondo trapt de bal weg. Klungelig pakt Benítez de bal. Benítez speelt de bal door. Obanos is nu in balbezit. Obanos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Duarte onderschept slim de pass. Roca rent richting de bal. Roca speelt de bal door. Obanos rent richting de bal. Obanos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Valderrama passt de bal zonder na te denken. Escudero rent richting de bal. Escudero probeert naar een medespeler te passen. Guevara is nu in balbezit. Guevara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yordin 62%, los netios 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yordin - los netios 0:0

55e minuut.
Balboa passt de bal zonder na te denken. Obando probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fonseca rent richting de bal. Jauregui onderschept slim de pass. Jauregui haalt uit met een fantastische trap. Valderrama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Escudero rent richting de bal. Balboa onderschept slim de pass. Balboa geeft een hoge lob. Obanos krijgt zijn hoofd ertegen. Valderrama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yordin - los netios 1:0

74e minuut.
Guevara met een sublieme pass. Palomo is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balboa met een snelle inworp. Jauregui geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Aparicio met een sublieme pass. Daar is Escudero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roca met een sublieme pass. Obanos is nu in balbezit. Obanos draait met de bal, schiet en ... Valderrama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Benítez zal de hoekschop nemen. Obanos probeert de bal met de borst te controleren. Obanos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Palomo geeft een lange en hoge pass. Valderrama is nu in balbezit. Valderrama geeft de bal voor. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yordin 35%, los netios 65%.
yordin - los netios 1:0