Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aviaguat los netios
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Guevara passt de bal zonder na te denken. Escudero rent richting de bal. Valderrama is nu in balbezit. Escudero onderschept slim de pass. Escudero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aviaguat - los netios 0:1

9e minuut.
Valderrama probeert naar een medespeler te passen. Canseco rent richting de bal. Canseco geeft de bal voor. Espadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Espadas draait met de bal, schiet en ... Valderrama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
aviaguat - los netios 1:1

16e minuut.
Melgar controleert de bal met de borst. Castellanos onderschept slim de pass. Castellanos geeft een lange en hoge pass. Escudero bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Espadas de bal onder controle te krijgen. Cieza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieza speelt de bal door. Espadas is nu in balbezit. Espadas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Valdes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dorantes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Escudero rent richting de bal. Escudero geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Canseco bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero onderschept slim de pass. Valderrama is nu in balbezit. Escudero verovert de bal door een tackle van achteren. Escudero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Guevara rent richting de bal. Valderrama is nu in balbezit. Escudero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Escudero moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Escudero schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

34e minuut.
Valderrama trapt de bal weg. Valderrama kan de bal niet met de borst controleren. Valderrama passt de bal in één keer door. Guevara rent richting de bal. Guevara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Canseco probeert naar een medespeler te passen. Obando is nu in balbezit. Espadas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Espadas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aviaguat 62%, los netios 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aviaguat - los netios 1:1

57e minuut.
Valderrama rent richting de bal. Valderrama probeert naar een medespeler te passen. Fonseca rent richting de bal. Espadas rent richting de bal. Espadas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Barrientos met een snelle inworp. Canseco met een sublieme pass. Forcades met een sublieme pass. Espadas is nu in balbezit. Espadas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Guevara schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Costa met een harde bal richting middenveld. Castellanos rent richting de bal. Castellanos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aviaguat 44%, los netios 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aviaguat - los netios 1:1