Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los netios aviaguat
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Daar is Valderrama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dominguez is nu in balbezit. Valderrama begaat een overtreding. Dominguez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dominguez kan niet meer verder spelen. Palomo komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Hirales onderschept slim de pass. Hirales geeft een lange en hoge pass. Obando is nu in balbezit. Espadas rent richting de bal. Espadas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Forcades probeert naar een medespeler te passen. Cieza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Espadas de bal. Espadas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Melgar geeft een hoge lob. Espadas rent richting de bal. Forcades bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcades draait met de bal, schiet en ... Valderrama probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Barrientos is nu in balbezit. Dorantes verovert de bal door een tackle van achteren. Dorantes passt de bal in één keer door. Guevara rent richting de bal. Guevara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los netios - aviaguat 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los netios 47%, aviaguat 53%.
los netios - aviaguat 1:0

49e minuut.
Valderrama is nu in balbezit. Valderrama rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valderrama. Valderrama moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Valderrama kan niet meer verder spelen. Riabeyo komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Valderrama passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ruano de bal. Guevara onderschept slim de pass. Guevara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Valderrama speelt de bal door. Forcades bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcades probeert naar een medespeler te passen. Espadas rent richting de bal. Espadas schiet op doel. Paal! Valderrama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Fernandez rent richting de bal. Fernandez geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hirales de bal. Espadas is nu in balbezit. Espadas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
los netios - aviaguat 1:1

76e minuut.
Obando onderschept slim de pass. Obando geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ruano de bal. Guevara is nu in balbezit. Guevara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los netios - aviaguat 2:1

78e minuut.
Melgar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castellanos met een snelle inworp. Palomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara haalt uit met een fantastische trap. Costa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
los netios - aviaguat 3:1

84e minuut.
Riabeyo is nu in balbezit. Riabeyo met een sublieme pass. Espadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcades rent richting de bal. Forcades schiet op doel. Valderrama bokst de bal weg.

88e minuut.
Valderrama met een sublieme pass. Canseco kopt de bal weg. Espadas rent richting de bal. Espadas schiet op doel. Cieza probeert de bal aan de voet te houden. Valderrama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
los netios - aviaguat 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los netios 65%, aviaguat 35%.
los netios - aviaguat 3:2