Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
привіт brak2aima
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Bliznyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karimov rent richting de bal. Bliznyuk begaat een overtreding. Bliznyuk krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Ezerskiy probeert naar een medespeler te passen. Rypan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rypan probeert naar een medespeler te passen. Slyusar rent richting de bal. Slyusar draait met de bal, schiet en ... Chaltsev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Krunic raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oximets komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Rypan passt de bal met de wreef. Rozgon rent richting de bal. Rozgon speelt de bal door. Slyusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dzyuba geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dyndikov met de inworp. Rypan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rypan haalt uit met een fantastische trap. Chaltsev bokst de bal weg. Tchagan kopt de bal weg. Rypan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kornev. Kornev krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Kornev kopt de bal weg. Karimov heeft problemen om de bal te vangen. Fomin onderschept slim de pass. Fomin haalt uit met een fantastische trap. Klyuchik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
привіт - brak2aima 0:1

25e minuut.
Chaltsev met een sublieme pass. Karimov kopt de bal weg. Klungelig pakt Chaika de bal. Slyusar rent richting de bal. Slyusar haalt uit met een fantastische trap. Chaltsev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
привіт - brak2aima 1:1

37e minuut.
Kornev is nu in balbezit. Rypan onderschept slim de pass. Rypan speelt de bal door. Dyndikov rent richting de bal. Dyndikov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Slyusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
привіт - brak2aima 2:1

40e minuut.
Ezerskiy is nu in balbezit. Rypan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rypan speelt de bal door. Slyusar rent richting de bal. Slyusar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
привіт - brak2aima 3:1

41e minuut.
Fomin probeert naar een medespeler te passen. Pechenniy rent richting de bal. Rypan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pechenniy moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pechenniy kan niet meer verder spelen. Storozhenko komt het veld opgelopen. Kornev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bliznyuk is nu in balbezit. Bliznyuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: привіт 58%, brak2aima 42%.
привіт - brak2aima 3:1

51e minuut.
Dzyuba rent richting de bal. Dyndikov verovert de bal door een tackle van achteren. Dyndikov met een sublieme pass. Slyusar rent richting de bal. Slyusar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
привіт - brak2aima 4:1

52e minuut.
Fomin onderschept slim de pass. Fomin probeert naar een medespeler te passen. Kutsenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar onderschept slim de pass. Slyusar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dyndikov neemt de hoekschop. Klungelig pakt Slyusar de bal. Slyusar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
привіт - brak2aima 5:1

73e minuut.
Kornev heeft problemen om de bal te vangen. Kornev geeft een hoge lob. Ezerskiy probeert de bal aan de voet te houden. Fomin is nu in balbezit. Fomin schiet op doel. Klyuchik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Rozgon geeft een hoge lob. Dyndikov is nu in balbezit. Dyndikov geeft de bal voor. Slyusar rent richting de bal. Slyusar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
привіт - brak2aima 6:1

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Klyuchik trapt de bal weg. Rozgon kopt de bal weg. Fomin rent richting de bal. Fomin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: привіт 40%, brak2aima 60%.
привіт - brak2aima 6:1