Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ДиНаМо КиЕв УкРаИ Манчестер2000
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 11.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Dolganskiy schiet op doel. Danaev rent richting de bal. Samoilov is nu in balbezit. Danaev onderschept slim de pass. Danaev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ДиНаМо КиЕв УкРаИ - Манчестер2000 1:0

20e minuut.
Yurchishin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolganskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Yurchishin is nu in balbezit. Dolganskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Dolganskiy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dolganskiy is nu in balbezit. Danaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolganskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaev rent richting de bal. Danaev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ДиНаМо КиЕв УкРаИ 36%, Манчестер2000 64%.
ДиНаМо КиЕв УкРаИ - Манчестер2000 1:0

52e minuut.
Nechyporuk verovert de bal door een tackle van achteren. Nechyporuk met een sublieme pass. Zhabinskiy heeft problemen om de bal te vangen. Danaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dushkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Nagorniak passt de bal zonder na te denken. Getsko rent richting de bal. Dolganskiy is nu in balbezit. Danaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lebed rent richting de bal. Danaev verovert de bal door een tackle van achteren. Samoilov rent richting de bal. Danaev verovert de bal door een tackle van achteren. Danaev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Yurchishin is nu in balbezit. Danaev onderschept slim de pass. Zhabinskiy rent richting de bal. Danaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Drabenyuk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dobrovolski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ДиНаМо КиЕв УкРаИ 38%, Манчестер2000 62%.
ДиНаМо КиЕв УкРаИ - Манчестер2000 1:0