Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARKA GDYNIA KURWA SWINIA brak2aima
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Daar is Pakholyuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fomin rent richting de bal. Fomin probeert naar een medespeler te passen. Storozhenko is nu in balbezit. Storozhenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tchertoganov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bliznyuk met de inworp. Daar is Fomin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fomin draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ARKA GDYNIA KURWA SWINIA - brak2aima 0:1

35e minuut.
Ilnitskiy speelt de bal door. Chaly controleert de bal met de borst. Chaly passt de bal zonder na te denken. Belikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belikov draait met de bal, schiet en ... Chaltsev bokst de bal weg.

40e minuut.
Bliznyuk met een sublieme pass. Storozhenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fomin is nu in balbezit. Fomin schiet op doel. Kondratyuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARKA GDYNIA KURWA SWINIA - brak2aima 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARKA GDYNIA KURWA SWINIA 47%, brak2aima 53%.
ARKA GDYNIA KURWA SWINIA - brak2aima 0:2

47e minuut.
Belikov probeert naar een medespeler te passen. Fomin is nu in balbezit. Shynder bereikt de bal nog maar net als eerste. Fomin verovert de bal door een tackle van achteren. Fomin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Dzyuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilnitskiy onderschept slim de pass. Ilnitskiy probeert naar een medespeler te passen. Belikov rent richting de bal. Belikov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARKA GDYNIA KURWA SWINIA - brak2aima 1:2

66e minuut.
Klungelig pakt Pikhur de bal. Pikhur passt de bal zonder na te denken. Dzyuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Belikov verovert de bal door een tackle van achteren. Belikov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARKA GDYNIA KURWA SWINIA 49%, brak2aima 51%.
ARKA GDYNIA KURWA SWINIA - brak2aima 1:2