Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
привіт ARKA GDYNIA KURWA SWINIA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Karimov geeft een hoge lob. Inworp. Pikhur met de inworp. Belikov is nu in balbezit. Belikov draait met de bal, schiet en ... Klyuchik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Pikhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikhur geeft een hoge lob. Yesin probeert de bal aan de voet te houden. Belikov rent richting de bal. Belikov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Pikhur passt de bal zonder na te denken. Belikov rent richting de bal. Belikov met een sublieme pass. Belikov is nu in balbezit. Belikov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ezerskiy passt de bal in één keer door. Slyusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Shynder bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar onderschept slim de pass. Slyusar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Shynder bereikt de bal nog maar net als eerste. Rypan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shynder. Shynder krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Ilnitskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rypan onderschept slim de pass. Rypan speelt de bal door. Slyusar is nu in balbezit. Slyusar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
привіт - ARKA GDYNIA KURWA SWINIA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: привіт 56%, ARKA GDYNIA KURWA SWINIA 44%.
привіт - ARKA GDYNIA KURWA SWINIA 1:0

51e minuut.
Ezerskiy rent richting de bal. Ezerskiy speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Pakholyuk de bal onder controle te krijgen. Dyndikov rent richting de bal. Dyndikov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Rypan onderschept slim de pass. Rypan geeft een lange en hoge pass. Shynder heeft problemen om de bal te vangen. Slyusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Zaluzhenko geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rozgon de bal onder controle te krijgen. Yesin speelt de bal door. Belikov rent richting de bal. Belikov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Tchertoganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchertoganov geeft de bal voor. Karimov kopt de bal weg. Slyusar rent richting de bal. Slyusar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
привіт - ARKA GDYNIA KURWA SWINIA 2:0

80e minuut.
Nesmachniy rent richting de bal. Dyndikov verovert de bal door een tackle van achteren. Dyndikov geeft een hoge lob. Slyusar maakt een snoekduik en kopt de bal. Kondratyuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
привіт - ARKA GDYNIA KURWA SWINIA 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: привіт 42%, ARKA GDYNIA KURWA SWINIA 58%.
привіт - ARKA GDYNIA KURWA SWINIA 3:0