Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
долина ДиНаМо КиЕв УкРаИ
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


27e minuut.
Drabenyuk rent richting de bal. Kirienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirienko geeft de bal voor. Ermolenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermolenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Nagorniak is nu in balbezit. Nagorniak passt de bal zonder na te denken. Ermolenko is nu in balbezit. Ermolenko draait met de bal, schiet en ... Pavlenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
долина - ДиНаМо КиЕв УкРаИ 1:0

38e minuut.
Fedorov met een snelle inworp. Daar is Nechyporuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nechyporuk probeert naar een medespeler te passen. Danaev is nu in balbezit. Danaev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Nagorniak kan de bal niet met de borst controleren. Udovenko rent richting de bal. Ermolenko is nu in balbezit. Ermolenko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Drabenyuk de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: долина 57%, ДиНаМо КиЕв УкРаИ 43%.
долина - ДиНаМо КиЕв УкРаИ 1:0

59e minuut.
Kovtunov passt de bal zonder na te denken. Pivnenko is nu in balbezit. Danaev onderschept slim de pass. Danaev haalt uit met een fantastische trap. Listopadov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
долина - ДиНаМо КиЕв УкРаИ 1:1

77e minuut.
Kovtunov kopt de bal weg. Fedorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Udovenko zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Udovenko moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Udovenko schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

78e minuut.
Inworp. Zhulavskiy met een snelle inworp. Kovtunov is nu in balbezit. Dolganskiy onderschept slim de pass. Dolganskiy geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Ermolenko de bal onder controle te krijgen. Martsun rent richting de bal. Zhulavskiy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhulavskiy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: долина 47%, ДиНаМо КиЕв УкРаИ 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
долина - ДиНаМо КиЕв УкРаИ 1:1