Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ДиНаМо КиЕв УкРаИ долина
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Nagorniak heeft problemen om de bal te vangen. Shukatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shukatka passt de bal met de wreef. Ermolenko rent richting de bal. Ermolenko draait met de bal, schiet en ... Pavlenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kirienko speelt de bal door. Shukatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Shukatka speelt de bal door. Ermolenko is nu in balbezit. Ermolenko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Varnavs`kiy onderschept slim de pass. Varnavs`kiy geeft een hoge lob. Shubin rent richting de bal. Shubin haalt uit met een fantastische trap. Pavlenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Drabenyuk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shubin met de inworp. Shukatka rent richting de bal. Shukatka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ДиНаМо КиЕв УкРаИ 56%, долина 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ДиНаМо КиЕв УкРаИ - долина 0:0

56e minuut.
Chumak is nu in balbezit. Fedorov is nu in balbezit. Chumak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chumak krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Krivtsov is nu in balbezit. Krivtsov met een sublieme pass. Drabenyuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermolenko onderschept slim de pass. Ermolenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Krivtsov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zhulavskiy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolganskiy is nu in balbezit. Dolganskiy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Dychko probeert de bal met de borst te controleren. Shukatka is nu in balbezit. Dychko geeft de bal voor. Danaev rent richting de bal. Danaev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Shukatka is nu in balbezit. Shukatka passt de bal in één keer door. Ermolenko rent richting de bal. Ermolenko draait met de bal, schiet en ... Dychko probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ДиНаМо КиЕв УкРаИ 45%, долина 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ДиНаМо КиЕв УкРаИ - долина 0:0