Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LesnoyMasivKiev Манчестер2000
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 12.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Mykulyak trapt de bal weg. Lebed kopt de bal weg. Sokolovsky met een sublieme pass. Klungelig pakt Dmitruk de bal. Dmitruk draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LesnoyMasivKiev - Манчестер2000 1:0

15e minuut.
Getsko bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolovik verovert de bal door een tackle van achteren. Smolovik probeert naar een medespeler te passen. Rusanovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusanovskiy geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dmitruk bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Deresh rent richting de bal. Deresh probeert naar een medespeler te passen. Lebed bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak verovert de bal door een tackle van achteren. Kichak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LesnoyMasivKiev - Манчестер2000 2:0

34e minuut.
Lebed bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak onderschept slim de pass. Getsko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak verovert de bal door een tackle van achteren. Kichak geeft de bal voor. Dushkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dmitruk rent richting de bal. Dmitruk haalt uit met een fantastische trap. Dushkov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LesnoyMasivKiev - Манчестер2000 3:0

35e minuut.
Novikov probeert naar een medespeler te passen. Tofan heeft problemen om de bal te vangen. Dmitruk rent richting de bal. Dmitruk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LesnoyMasivKiev - Манчестер2000 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LesnoyMasivKiev 49%, Манчестер2000 51%.
LesnoyMasivKiev - Манчестер2000 4:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rusanovskiy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Smolovik probeert naar een medespeler te passen. Dmitruk is nu in balbezit. Dmitruk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Zhabinskiy speelt de bal door. Talaverov rent richting de bal. Mezheiko begaat een overtreding. Mezheiko krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Karimov kopt de bal weg. Daar is Tofan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolovik maakt een afschuwelijke overtreding. Smolovik is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

88e minuut.
Tofan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofan passt de bal zonder na te denken. Lutkov is nu in balbezit. Lutkov geeft een hoge lob. Mykulyak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LesnoyMasivKiev - Манчестер2000 4:1

89e minuut.
Dmitruk passt de bal zonder na te denken. Voronchenko rent richting de bal. Voronchenko geeft een hoge lob. Dmitruk rent richting de bal. Dmitruk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LesnoyMasivKiev 42%, Манчестер2000 58%.
LesnoyMasivKiev - Манчестер2000 4:1