Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
story-team долина
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.6
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Voronchenko passt de bal met de wreef. Varnavs`kiy rent richting de bal. Varnavs`kiy passt de bal in één keer door. Ermolenko rent richting de bal. Ermolenko schiet op doel. Lyakhov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Klungelig pakt Zhuk de bal. Shubin rent richting de bal. Zhuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhuk krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Smishko verovert de bal door een tackle van achteren. Varnavs`kiy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smishko raakt geblesseerd tijdens het duel. Polyakov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Onikienko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stargorodski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stargorodski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Chumak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smirnov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goncharenko rent richting de bal. Goncharenko schiet op doel. Sapuga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Voronchenko passt de bal in één keer door. Stargorodski bereikt de bal nog maar net als eerste. Goncharenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stargorodski rent richting de bal. Stargorodski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
story-team - долина 1:0

31e minuut.
Shukatka passt de bal zonder na te denken. Ermolenko rent richting de bal. Mankuta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ermolenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shukatka legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Goncharenko speelt de bal door. Daar is Smirnov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smirnov geeft een hoge lob. Stargorodski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Onikienko trapt de bal weg van het doel. Voronchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Shukatka begaat een overtreding. Shukatka krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Doeltrap. Sapuga met een harde bal richting middenveld. Smirnov kopt de bal weg. Stargorodski heeft problemen om de bal te vangen. Stargorodski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: story-team 42%, долина 58%.
story-team - долина 1:0

49e minuut.
Goncharenko rent richting de bal. Goncharenko passt de bal met de wreef. Stargorodski is nu in balbezit. Stargorodski draait met de bal, schiet en ... Sapuga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
story-team - долина 2:0

57e minuut.
Voronchenko met een sublieme pass. Stargorodski rent richting de bal. Varnavs`kiy verovert de bal door een tackle van achteren. Goncharenko verovert de bal door een tackle van achteren. Goncharenko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Smishko is nu in balbezit. Shukatka verovert de bal door een tackle van achteren. Shukatka passt de bal in één keer door. Ermolenko rent richting de bal. Ermolenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Voronchenko rent richting de bal. Voronchenko passt de bal zonder na te denken. Varnavs`kiy is nu in balbezit. Polyakov verovert de bal door een tackle van achteren. Polyakov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
story-team - долина 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: story-team 53%, долина 47%.
story-team - долина 3:0