Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trostinburg Манчестер2000
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 11.1
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Getsko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yurchishin heeft problemen om de bal te vangen. Nevmivaka rent richting de bal. Nevmivaka geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Kushnirov rent richting de bal. Kushnirov met een sublieme pass. Skidan rent richting de bal. Skidan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zhabinskiy de bal onder controle te krijgen. Dushkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Nevmivaka is nu in balbezit. Nevmivaka passt de bal met de wreef. Zhabinskiy probeert de bal aan de voet te houden. Skidan bereikt de bal nog maar net als eerste. Skidan schiet op doel. Dushkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skidan is nu in balbezit. Skidan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Stakhiv de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trostinburg - Манчестер2000 1:0

31e minuut.
Samoilov trapt de bal weg van het doel. Kushnirov kopt de bal weg. Yurchishin rent richting de bal. Nevmivaka verovert de bal door een tackle van achteren. Nevmivaka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trostinburg 30%, Манчестер2000 70%.
Trostinburg - Манчестер2000 1:0

75e minuut.
Kornev probeert naar een medespeler te passen. Nevmivaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevmivaka passt de bal zonder na te denken. Skidan is nu in balbezit. Skidan schiet op doel. Dushkov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Yurchishin is nu in balbezit. Sobol` bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobol` met een sublieme pass. Skidan rent richting de bal. Skidan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trostinburg - Манчестер2000 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trostinburg 36%, Манчестер2000 64%.
Trostinburg - Манчестер2000 2:0