Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
привіт LesnoyMasivKiev
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Oximets onderschept slim de pass. Oximets speelt de bal door. Dmitruk rent richting de bal. Dmitruk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
привіт - LesnoyMasivKiev 0:1

20e minuut.
Smolovik met een sublieme pass. Rusanovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusanovskiy passt de bal zonder na te denken. Dmitruk is nu in balbezit. Dmitruk haalt uit met een fantastische trap. Klyuchik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Dmitruk is nu in balbezit. Kichak is nu in balbezit. Dmitruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak rent richting de bal. Kichak draait met de bal, schiet en ... Klyuchik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
привіт - LesnoyMasivKiev 0:2

28e minuut.
Rozgon probeert naar een medespeler te passen. Rypan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rypan probeert naar een medespeler te passen. Slyusar is nu in balbezit. Slyusar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
привіт - LesnoyMasivKiev 1:2

33e minuut.
Deresh is nu in balbezit. Deresh met een sublieme pass. Karimov is nu in balbezit. Kichak onderschept slim de pass. Kichak schiet op doel. Klyuchik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
привіт - LesnoyMasivKiev 1:3

36e minuut.
Kichak met een sublieme pass. Dmitruk is nu in balbezit. Kudinov rent richting de bal. Dmitruk verovert de bal door een tackle van achteren. Dmitruk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: привіт 69%, LesnoyMasivKiev 31%.
привіт - LesnoyMasivKiev 1:3

47e minuut.
Rypan onderschept slim de pass. Rypan speelt de bal door. Slyusar rent richting de bal. Slyusar draait met de bal, schiet en ... Mykulyak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
привіт - LesnoyMasivKiev 2:3

63e minuut.
Makarov geeft een lange en hoge pass. Daar is Slyusar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smolovik. Slyusar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

77e minuut.
Oximets kopt de bal weg. Makarov probeert de bal aan de voet te houden. Slyusar rent richting de bal. Slyusar haalt uit met een fantastische trap. Mykulyak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
привіт - LesnoyMasivKiev 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: привіт 42%, LesnoyMasivKiev 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
привіт - LesnoyMasivKiev 3:3