Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LesnoyMasivKiev привіт
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 22.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Smolovik bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolovik geeft een lange en hoge pass. Dmitruk is nu in balbezit. Dmitruk schiet op doel. Tchagan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Krunic geeft de bal voor. Rozgon is nu in balbezit. Rozgon speelt de bal door. Slyusar heeft problemen om de bal te vangen. Slyusar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Krunic probeert naar een medespeler te passen. Kichak rent richting de bal. Kichak passt de bal zonder na te denken. Dmitruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmitruk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Rypan probeert de bal met de borst te controleren. Smolovik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rypan verovert de bal door een tackle van achteren. Slyusar bereikt de bal nog maar net als eerste. Slyusar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LesnoyMasivKiev - привіт 0:1

34e minuut.
Deresh verovert de bal door een tackle van achteren. Kichak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak passt de bal met de wreef. Dmitruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmitruk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kichak is nu in balbezit. Ezerskiy is nu in balbezit. Karimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak onderschept slim de pass. Kichak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LesnoyMasivKiev 37%, привіт 63%.
LesnoyMasivKiev - привіт 0:1

54e minuut.
Dyndikov met de inworp. Deresh bereikt de bal nog maar net als eerste. Rypan verovert de bal door een tackle van achteren. Rypan schiet op doel. Mykulyak probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LesnoyMasivKiev - привіт 0:2

66e minuut.
Ezerskiy passt de bal in één keer door. Deresh rent richting de bal. Deresh speelt de bal door. Dmitruk is nu in balbezit. Dmitruk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Rypan rent richting de bal. Rypan passt de bal in één keer door. Daar is Shpotikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slyusar is nu in balbezit. Slyusar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kichak geeft de bal voor. Smolovik met een sublieme pass. Dmitruk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rusanovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusanovskiy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Karimov is nu in balbezit. Kichak verovert de bal door een tackle van achteren. Kichak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dmitruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dmitruk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LesnoyMasivKiev 51%, привіт 49%.
LesnoyMasivKiev - привіт 0:2