Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
долина brak2aima
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Varnavs`kiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fomin verovert de bal door een tackle van achteren. Fomin passt de bal in één keer door. Pechenniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechenniy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Chumak geeft een lange en hoge pass. Kutsenko probeert de bal aan de voet te houden. Ermolenko rent richting de bal. Ermolenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chaltsev met een harde bal richting middenveld. Varnavs`kiy kopt de bal weg. Ermolenko rent richting de bal. Ermolenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Udovenko heeft problemen om de bal te vangen. Udovenko passt de bal met de wreef. Ermolenko is nu in balbezit. Ermolenko schiet op doel. Yarmash probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: долина 56%, brak2aima 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
долина - brak2aima 0:0

48e minuut.
Varnavs`kiy is nu in balbezit. Fomin verovert de bal door een tackle van achteren. Kirienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fomin verovert de bal door een tackle van achteren. Fomin haalt uit met een fantastische trap. Sapuga bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
долина - brak2aima 0:1

56e minuut.
Onikienko is nu in balbezit. Onikienko geeft een lange en hoge pass. Martsun kopt de bal weg. Ermolenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermolenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Udovenko de bal. Kornev is nu in balbezit. Met opzet legt Udovenko zijn tegenspeler op de grond. Udovenko krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Martsun geeft een hoge lob. Shubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shubin probeert naar een medespeler te passen. Ermolenko rent richting de bal. Ermolenko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
долина - brak2aima 1:1

74e minuut.
Varnavs`kiy probeert naar een medespeler te passen. Kutsenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermolenko onderschept slim de pass. Ermolenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Chaltsev trapt de bal weg van het doel. Kirienko rent richting de bal. Kirienko geeft een hoge lob. Ermolenko rent richting de bal. Ermolenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: долина 42%, brak2aima 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
долина - brak2aima 1:1