Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Манчестер2000 ARKA GDYNIA KURWA SWINIA
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
11.3 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Nesmachniy probeert naar een medespeler te passen. Arzhanov probeert de bal aan de voet te houden. Tsikhmeystruk is nu in balbezit. Belikov is nu in balbezit. Belikov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Shynder is nu in balbezit. Tchorniy onderschept slim de pass. Ilnitskiy begaat een overtreding. Ilnitskiy krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Ilnitskiy speelt de bal door. Belikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsikhmeystruk rent richting de bal. Tsikhmeystruk haalt uit met een fantastische trap. Dushkov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Манчестер2000 - ARKA GDYNIA KURWA SWINIA 0:1

25e minuut.
Tsikhmeystruk is nu in balbezit. Belikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belikov passt de bal in één keer door. Tsikhmeystruk is nu in balbezit. Tsikhmeystruk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Манчестер2000 - ARKA GDYNIA KURWA SWINIA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Манчестер2000 56%, ARKA GDYNIA KURWA SWINIA 44%.
Манчестер2000 - ARKA GDYNIA KURWA SWINIA 0:2

53e minuut.
Koszakow rent richting de bal. Koszakow geeft de bal voor. Pikhur heeft problemen om de bal te vangen. Pikhur geeft een hoge lob. Samoilov probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Tofan is nu in balbezit. Ilnitskiy probeert naar een medespeler te passen. Karimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow verovert de bal door een tackle van achteren. Koszakow geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tofan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tchorniy is nu in balbezit. Ilnitskiy begaat een overtreding. Ilnitskiy krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

68e minuut.
Pikhur met een sublieme pass. Samoilov speelt de bal door. Zhabinskiy heeft problemen om de bal te vangen. Tsikhmeystruk rent richting de bal. Tsikhmeystruk haalt uit met een fantastische trap. Dushkov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Манчестер2000 - ARKA GDYNIA KURWA SWINIA 0:3

73e minuut.
Stakhiv probeert naar een medespeler te passen. Arzhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesmachniy begaat een overtreding. Nesmachniy krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Koszakow zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsikhmeystruk rent richting de bal. Tsikhmeystruk draait met de bal, schiet en ... Belikov maakt een snoekduik en kopt de bal. Zhabinskiy kopt de bal weg. Dushkov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Манчестер2000 53%, ARKA GDYNIA KURWA SWINIA 47%.
Манчестер2000 - ARKA GDYNIA KURWA SWINIA 0:3