Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARKA GDYNIA KURWA SWINIA LesnoyMasivKiev
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Smolovik probeert naar een medespeler te passen. Deresh kan de bal niet met de borst controleren. Belikov rent richting de bal. Belikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARKA GDYNIA KURWA SWINIA - LesnoyMasivKiev 1:0

5e minuut.
Sokolovsky onderschept slim de pass. Belikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolovsky maakt een afschuwelijke overtreding. Belikov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Belikov kan niet meer verder spelen. Tsikhmeystruk komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Belikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsikhmeystruk is nu in balbezit. Deresh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deresh krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kichak verovert de bal door een tackle van achteren. Kichak met een sublieme pass. Dmitruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmitruk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARKA GDYNIA KURWA SWINIA 56%, LesnoyMasivKiev 44%.
ARKA GDYNIA KURWA SWINIA - LesnoyMasivKiev 1:0

47e minuut.
Shpotikov geeft een lange en hoge pass. Dmitruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchertoganov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dmitruk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

48e minuut.
Rusanovskiy probeert de bal aan de voet te houden. Koszakow geeft een hoge lob. Shpotikov is nu in balbezit. Belikov rent richting de bal. Belikov schiet op doel. Mykulyak bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Oprea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsikhmeystruk is nu in balbezit. Tsikhmeystruk speelt de bal door. Belikov is nu in balbezit. Belikov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARKA GDYNIA KURWA SWINIA 48%, LesnoyMasivKiev 52%.
ARKA GDYNIA KURWA SWINIA - LesnoyMasivKiev 1:0