Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brak2aima ДиНаМо КиЕв УкРаИ
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Kornev probeert naar een medespeler te passen. Zhuk rent richting de bal. Zhuk geeft een lange en hoge pass. Tchernets` bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchernets` haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Fomin passt de bal in één keer door. Pechenniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechenniy schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dychko de bal onder controle te krijgen. Pavlenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
brak2aima - ДиНаМо КиЕв УкРаИ 1:0

26e minuut.
Zhuk rent richting de bal. Fomin verovert de bal door een tackle van achteren. Fomin passt de bal in één keer door. Pechenniy rent richting de bal. Pechenniy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
brak2aima - ДиНаМо КиЕв УкРаИ 2:0

34e minuut.
Pechenniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabenyuk verovert de bal door een tackle van achteren. Fomin rent richting de bal. Pechenniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechenniy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Zhuk heeft problemen om de bal te vangen. Fomin is nu in balbezit. Pechenniy is nu in balbezit. Fomin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fomin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
brak2aima - ДиНаМо КиЕв УкРаИ 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brak2aima 37%, ДиНаМо КиЕв УкРаИ 63%.
brak2aima - ДиНаМо КиЕв УкРаИ 3:0

47e minuut.
Kornev probeert naar een medespeler te passen. Danaev rent richting de bal. Chaika rent richting de bal. Danaev verovert de bal door een tackle van achteren. Danaev draait met de bal, schiet en ... Chaltsev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Fedorov is nu in balbezit. Inworp. Chaika zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bliznyuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bliznyuk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Drabenyuk rent richting de bal. Drabenyuk passt de bal in één keer door. Nechyporuk probeert naar een medespeler te passen. Danaev is nu in balbezit. Danaev draait met de bal, schiet en ... Chaltsev bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
brak2aima - ДиНаМо КиЕв УкРаИ 3:1

74e minuut.
Fedorov rent richting de bal. Fedorov geeft een lange en hoge pass. Kutsenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Danaev is nu in balbezit. Danaev schiet op doel. Chaltsev bokst de bal weg.

81e minuut.
Zhuk geeft een lange en hoge pass. Yarmash speelt de bal door. Pechenniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechenniy schiet op doel. Dychko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
brak2aima - ДиНаМо КиЕв УкРаИ 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brak2aima 60%, ДиНаМо КиЕв УкРаИ 40%.
brak2aima - ДиНаМо КиЕв УкРаИ 4:1